Meteen naar de inhoud

Gratis Website Maken

Webklik was een van de eerste website builders van Nederland waarmee iedereen een gratis website kon maken. Sind de start van Webklik in 2006 werden er meer als 500.000 websites met Webklik gemaakt.

Zo zag de allereerste versie van webklik.nl eruit meer als 15 jaar geleden.

De Webklik Webbuilder is helaas niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Omdat we bij Webklik de focus sind 2018 volledig op WordPress Hosting hebben gericht is het helaas niet meer mogelijk om een gratis website te maken met Webklik. Maar gelukkig zijn er enkele goede alternatieven die we je hieronder graag willen voorstellen.

Alternatief: Jouwweb

Deze van oorsprong Nederlandse Websitebuilder komt uit Eindhoven, dat is toevallig want ook het team van Webklik was hier van 2009 tot en met 2016 gevestigd. We kennen de makers van Jouwweb dan ook persoonlijk en kunnen met een gerust hart zeggen dat er een knap staaltje werk is geleverd door het team van Jouwweb.

Onze beoordeling

Jouwweb

Gebruiksvriendelijkheid
Webshop mogelijkheden
Volledig Nederlandstalig
Prijs kwaliteit
Support bij problemen

Een goed alternatief voor Webklik

Als we het hebben over het beste alternatief voor de Webklik Webbuilder dan komen we eigenlijk direct bij Jouwweb uit. De mogelijkheden van de webbuilder zijn eindeloos en het is zeer eenvoudig in gebruik. We kunnen deze webbuilder dan ook vol overtuiging aanbevelen.

4.8

De webbuilder van Jouwweb is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige alternatief voor de Webklik Webbuilder en heeft heel veel te bieden voor een schappelijke prijs.

De website van Jouwweb

Naast het maken van een Website is het ook mogelijk om een webshop te maken. Er zijn diverse koppelingen waardoor het mogelijk is je webshop te koppelen aan het verzendplatform Sendcloud om je pakketlabels voor PostNL, DHL, Bpost en nog vele meer aan te maken.

Betalingen kun je ontvangen via iDeal, Paypal, overboeking, Creditcard en nog vele andere betaalmethoden. Je bent hier dus helemaal op je plek om je eigen webshop te starten.

Klik hier om de webbuilder van Jouwweb te proberen, je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *